قاضی میخواهد نسبت بنده با شاهدین را بداند؛ چیکار باید کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۲ #91590499

بنده مستند ساز هستم در سال ۹۷ کار ساخت فیلم مستندی را شروع کردم که هنوز بسرانجام نرسیده . یک دوستی داشتم که اوایل کار به عنوان فرد عادی در کنار ما بعضی اوقات حضور پیدا میکرد در حد یکی دو مرتبه در کنار عوامل تعدادی عکس گرفت و بخاطر دوستی و آموزش تعدادی راش فیلم (فیلم ضبط شده صحنه) در اختیارش بود که کسب تجربه کند و برای رزومه درخواست کرد اسمش در یک خبرکزاری زده بشه حال الان رفته با اطلاعت که در این اختیار بوده شکایت کرده و طلب ۷ میلیون پول کرده من با طرف مقابل هیچ قراردادی ندارم و اصلا کارمند من نبوده فقط دوست بودیم و رفته شورای حل اختلاف شکایت کرده که برای من کار کرده. بنده شورا حضور پیدا کردم و اعلام کردم که هیچگونه همکاری کارگری و کارفرمائی با ایشون ندارم و هیچگونه قرارداد و سندی به ایشون ندادم ولی بعدش دوباره رفته شورا با اعلام یه شماره ملی شخص دیگری حکم غیابی گرفت و من واخواهی کردم و شاهد بردم و شهودم ادعای طرف مقابل را کذب خواندن ولی الان توضیح تامین خواسته برام ابلاغ شده و مراجعه کردم شورا اعلام کرد قاضی میخواهد نسبت بنده با شاهدین را بداند و من اعلام کردم شاهدین سوژه های فیلم بودن و از زندگی آنها فیلم ساختم.
الان چیکار باید کنم ایا حکم به نفع بنده شکسته خواهد شد

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
در اینخصوص اولا؛ موضوع در صلاحیت رسیدگی شورای حل اختلاف نمی باشد و در ثانی؛ اینکه بار اثبات ادعا همـواره بر دوش مدعی و یا خواهان بوده و چنانچه قادر به اثبات نباشد، حکم به نفع شما صادر می گردد..

با درود موضوع می‌بایست در اداره کار مورد بررسی قرار گیرد

اثبات ادعا با ایشان است و ایشان باید با دلایل و..... ادعای خود را در دادکاه اثبات کند

موضوعی که مطرح فرموده اید اصلا ارتباطی با شورای حل اختلاف نداشته و باید در اداره کار بررسی شود .

سلام .با توجه به اینکه قراردادی بین شما وجود ندارد و ایشان نیز دلیل و مدرک دیگه ای دال بر وجود رابطه کاری ارائه نداده اند رد دعوی صادر خواهد شد در صورتی ک شورا اقدام ب صدور رای علیه شما نمودند در دادگاهه عمومی حقوقی قابل اعتراض میباشد و قطعا دادگاه بالاتر رسیدگی عالمانه و عادلانه تری خواهند داشت

با سلام
اثبات ادعا بر عهده مدعی است و ایشان می بایست با استناد به مدارک ودلایل ادعای خود را ثابت نماید .

درود بر شما، با توجه به اینکه بار اثبات ادعا بر دوش ایشان است، چنانچه نتوانند آنرا اثبات کنند، یقینا حکم به نفع شما خواهد بود.