میخواستم بدونم درچه صورتی مهریه به زن تعلق نمیگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۸ #91568896

باسلام
چه دلایلی قانع کننده هست که زن از گرفتن مهریه منع بشه...

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی که زن ازمهریه خود منصرف شود اعم ازاینکه بذل یا ابراء نماید

زوجه با وقوع عقد نکاح در هر حال مستحق دریافت مهریه خواهد بود مگر اینکه مهریه خود را بذل کند یا طلاق بگیرد در حالی ک باکره هست ک در آنصورت نیز نصف مهر ب او تعلق خواهد گرفت

هیچ دلیلی مبنی بر محرومیت زن از مهریه وجود ندارد مگر زن به اختیار خود مهر را ببخشد و یا در صورتی که زن طلاق بگیرد و باکره هم باشد ، نصف مهر به ایشان تعلق می گیرد

سلام
تحت هر شرایطی بعد از وقوع عقد، مهریه به زن تعلق می‌گیرد، مگر در صورت بذل مهریه توسط زوجه.

مهریه با درج در عقد نامه به زن تعلق خواهد گرفت مگر اینکه پس از آن مهریه از وسی زن بذل یا ابرا شود

مطابق با قانون ، به محض وقوع عقد ازدواج دائم ، زن مالک مهریه می شود . بنابراین مهریه بعنوان یک دین بر عهده شوهر است و در هر صورت مهر به زن تعلق میگیرد .
صرفا در صورتی که مهریه را بذل ( بخشیده ) کرده باشه و یا ذمه شوهرش را ابراء نموده باشد ( از دین پاک کرده باشه ) مهریه به وی تعلق نمیگیرد . البته امکان رجوع از آنچه بخشیده (بذل کرده) هم وجود دارد
در صورتی که زن طلاق بگیرد و باکره هم باشد ، نصف مهر به ایشان تعلق می گیرد