همسرم درخواست مهریه کردند؛ من چه کار باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۲ #91556253

سلام بنده به مدت ۴۰ روز هست که عقد کرده ام و ۳۰ روز از زمان عقدمان نگذشته بود که همسرم درخواست مهریه کرده اند دلیل شون هم هست که بنده چرا میگم حجابتون را رعایت کنید یا خانه فلان دوستتان نروید

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به محض وقوع عقد نکاح زن مالک مهر میشود،و تنها راه شما اینست که دادخواست اعسار به مرجع قضایی بدهید

سلام.مهریه حق زن است و در صورت باکره بودن نصف به او تعلق می گیرد. دادخواست اعسار و تقسیط دهید اگر تمکن مالی ندارید

با سلام
با ایجاد عقد زوجیت بین زوجین ، زوجه مالک مهر میشود و هر زمان بخواهد میتواند آن را مطالبه نماید
اگر تمکن مالی ندارید دادخواست اعسار دهید تا تقسیط گردد

مطابق با قانون مهریه از تاریخ عقد قابل مطالبه ست و نیازی به بهانه گیری ندارد . چنانچه با اخطاریه مواجه شدید و روز دادگاه مشخص شد دادخواست تقابل مهریه دهید که با جلب مواجه نشوید