آیا زوجه میتواند هزینه کارشناسی مطالبه نفقه را از زوج بگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۳ #91545567

باسلام و خسته نباشید
من قبلا برای مطالبه نفقه ایام گذشته شکایت کرده بودم و هزینه کارشناسی از من گرفته شد. الان باز هم میخوام برای مطالبه نفقه شکایت کنم و هزینه دادرسی و هزینه کارشناسی هر دو شکایتم را مطالبه کنم. سوال من از شما این است آیا میتوانم به علاوه هزینه دادرسی هزینه های کارشناسی رو هم مطالبه کنم؟هم شکایت قبلیم و هم شکایت جاریم

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با دادخواست نفقه در صورت قید میتوانید دریافت نمایید

بله . می توانید مطالبه نمایید.

سلاپ درصورت صدور رای بنفع زوجه ،وی میتواند کلیه خسارات دادرسی اعم از هزینه دادرسی ،کارشناسی را دریافت کند.

سلام بله میتوانید نفقعه کلی هزینه کارشناسی را مطالبه کرده

بله در دادخواست علاوه بر مطالبه نفقه و خسارات دادرسی اعم از هزینه کارشناسی یک خواسته ی دیگر اضافه کنید مبنی بر هزینه کارشناسی پرونده کلاسه .... شعبه ..... به مبلغ ...... ریال.

باسلام درصورت دادخواست نفقه میتوانید نفقه و کلیه هزینه های دادرسی را از زوج دریافت نمایید.