اثبات عقد بیع و تنظیم سند چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۵ #91515825

سلام وقت بخیر و خسته نباشید
بنده در برج ۶ سال ۹۶ یک خودرو لیزینگی پراید از نمایندگی سایپا خریدم پیش پرداخت که مبلغ ۱۰۳۰۰۰۰۰ تومان بود از کارت وام ازدواجم در نمایندگی کارت کشیدم خودم اون موقع دسته چک نداشتم و صاحبکارم اومد چک اقساط خودرو که چهار فقره بود و داد بعد از یک هفته که پلاک ماشین اومد دیدیم ماشین به نام صاحبکارم سند خورده رفتیم نمایندگی گفتیم مگر هر کس که چک میده ماشین به نام اون میشه گفتن نه فرقی نداره به نام هر کس که دلتون بخاد میشه این صاحبکارم ما رو گول زد بیست روز بعد از خرید خودرو اومد یک برگه تایپ شده نوشت که اینجانب فلانی یعنی صاحبکارم چهار فقره چک داده و من موظفم سر موعد تاریخ چک ها رو پرداخت کنم و اخرشم نوشته که حتی حق هیچ گونه مالکیت و تصرفی به ماشین نخواهد داشت صاحبکارم خودش فروشگاه موتور داره و گرفت مهر برجسته فروشگاه خودشو پای همون برگه زد و داد به ما و گفت اولین چکو که هر شش ماه هست پاس کردی بیا قولنامه رسمی بنویسیم خلاصه اولین چک و ریختیم به حسابش و و حسابشو گرفته بود شب قبلش خالی کرده بود که از قصد چک برگشت بخوره و حکم توقیف ماشین بیاد صدای ضبط شده ش هم هست که گفت تو حساب چکم که صادراته نریز منکه ۴۰ میلیون دارم تو صادرات بریز تو بانک ملیم که ما ریخیتیم تو همون حساب چکش ولی شبانه خالی کرده بود کل حسابشو بعد از اینکه پولو ریختیم به حسابش اومد یک قولنامه نوشتیم با متن قانونی در حضور دو تا شاهد از من و همون شد که اخر چک ها بیاد سند به نام ما بزنه، حالا برج ۱۲ سال ۹۷ اومد ماشین از درب منزل شاگردم با یدک کش برد یعنی با تمام وسایلی که داخل ماشینم بود اژیر کشان برد منم نفهمیدم تا اومدم بیرون فکر کردم دزد برده اعلام سرقت کردم و پلیس صورت جلسه کرد رفتم پاسگاه خودمو دستبند زدن گرفتن گفتن که این صاحبکارم برج ۱۱ سال ۹۷ اومده شکایت کده که من ماشین ازش دزدیدم با ۳۲ تا از سند های موتوراش با اینکه یکسال و نیم هست من ماشین دستمه کلیه مدارکم حتی قولنامه ماشینمم تو ماشین بود و این شخص میدونست قولنامه تو ماشینه چرا چون چهار روز قبلش رفته بودم قسط ماشینو نقدی با دوستم دادم بهش و پشت قولنامه رسید کرد خلاصه از سادگی و خریت بنده استفاده کرده و منو بردن بابت شکایت این شخص دادگاه که منو گفتن ماشین واس توئه و قولنامه داری شاهداتو بیار منم شاهدامو بردم که دیدن قولنامه دارم استشهادیه محلی دارم که محل امضا کردن که ماشین دست من بوده و استشهادیه دارم که اقساط و نقدی پرداخت کردم و همه امضا کردن پرینت بانکیمو دارم که پیش پرداختو من دادم با اون مبایعه نامه کوچک که اول گفتم مهر برجسته فروشگاش هست این شخص اتهام سرقت به من زده بود من با این مدارکم برج دو ۹۸ قاضی رای داد که سرقت نیست و اختلاف معاملس رفتم حقوقی شکایت کردم برا ی اثبات عقد بیع و تنظیم سند و خسارات دادرسی که پرینت بانکیم برای پیش پرداخت و استشهادیه محلی بابت در دست داشتن خودرو و استشهادیه برای پرداخت سه تا قسط اولی به حساب واریز شده دو تای بعدی با شاهد بردم دادم نقدی و همین برگه کوچک مبایعه نامه با مهر برجسته فروشگاهش و پرینت پیامکایی که رد و بدل شده بینمون که هواست به قسط ماشین باشه و از این حرفا و عکس هایی از ماشین که تو هر تاریخی دادگاه بخاد ما از ماشین عکس داریم خلاصه این شکایت انجام شده ولی قولنامه م چون تو ماشین بوده و برداشته برده قولناممو نبردم و لی شاهدامو بردم امضا و صورتجلسه شده که دیدن قسم خوردن من قولنامه دارم و امروز بعد از دوماه قاضی رای داده :
اولا بعد از پاس شدن اولین چک قولنامه ای تنظیم نمیکردیم
(( با اینکه ما شاهد بردیم و اظهارات شاهد تو اولین پروندم تو دادگاه اولم هست حتا اینجا پرونده قبلی که از اتهام سرقت تبرئه شدمم خواست براش بردم )) بعد زده چون سند به نام صاحبکارمه هیچ مالکیتی من ندارم رو ماشین زده فقط من میتونم مبالغی که دادم بهشو بگیرم ازش اخه منو یکبار حتا جلسه اول که رسیدگی به پرونده بود نپرسید قاضی که چی شده یا نشده با اینکه صاحبکارم اتهام سرقت که به من زده بود و من تبرعه شدم ایشون از روزی که منو تو پاسگاه گرفتن و کارت ماشین دستم بود مامور از من گرفت داد به این شخص رفت که دیگه بیاد تو دادگاهها حاضر باشه تو هیچ کدومشون نیومده حتا ادعا کرده ماشین من دزدیم سند موتوراش ۳۲ تاشو من دزدیدم نیومده اصلن دوماه هم هست از اول برج ۵ قراره رای بده هر سری رفتم دادگاه که چرا اقای قاضی رای نمیدین میگفت پروندتو من میبرم خونه میخونم

الان کل سوال من اینه که من اگر قولنامه نمیداشتم چرا دوتا شاهد تو دادگاه اولم بردم گفتم این ماشین واسه منه از بدبختی من یک دونه کپیش تو خونه م ندارم ولی شاهدامو بردم چرا این قاضی رای داده من قولنامه تنظیم نکردم واس همینم ماشین واس صاحبکارم میشه من چکار کنم؟
ممنون میشم

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع شما نیازمند بررسی دقیق است ولی مستند به همان برگ خرید خودرو و وجوه واریزی به حساب شرکت و صاحب کار می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند علیه شرکت و صاحب کار تقدیم کنید.