شرایط نقض کفالت جهت پرداخت مهریه چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۸۹ #91473585

سلام روزتون بخیر
پدرم به دلیل اینکه برادرم محبوس نشود برای مهریه همسرش،برگه کفالت را امضا نموده است و در این برگه کفالت به یک مجوز نانوایی اشاره شده که آن مجوز نیز در حال حاضر متعلق به پدرم نیست و فروخته شده و مجوز نیز به خریدارانتقال یافته .
سوال من این است که پدرم با توجه به شرایط بد اقتصادی حال حاضر مجبور به اخذ وام های مختلف شده و از آنجایی که کفالت مهریه را امضا نموده بخشی از حقوق ایشان را کسر نموده و به حساب همسر سابق برادرم واریز می گردد متاسفانه پدرم چون بازنشسته است و حقوق اندکی دارد مقروض گشته و الان با کهولت سن دچار مشکلات زیادی گردیده آیا می شود آن کفالت امضا را باطل نمود و اگر مثبت است چطور لطفا راهنمایی بفرمایید
دوم اینکه برادر من در حال حاضر بیکار و در منزل پدرم می باشد آیا می شود با تهیه استشهادیه عدم توانایی پرداخت مهریه را از جانب برادرم ثابت کرد لطفا راهنمایی بفرمایید .سپاسگزارم

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می شود. به دادگاه شهری که رای مهریه صادر شده دادخواست بدهید/. حتما امکان پذیر است.

با درود فراوان
خیر نمیشود مگر با موافقت قاضی اجرا .
برادرتان و پدرتان میتواند دادخواست تعدیل و اعسار مطرح نمایند .

خیر کفالت تا زمانیکه همسر برادر شما رضایت ندهند اعتبار خواهد داشت.
خیر مهریه باید پرداخت شود.

با احترام کفیل و متعهد اصلی میتوانند طرح دادخواست اعسار و یا تعدیل تقسیط تعیین شده را به استناد شرایطی که ذکر نمودید بنمایند. ولی عقد کفالت(ضمانت) را نمیشود بی دلیل باطل کرد.