دادگاه حبس در منزل از طرف زوجه برای زوج چه می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #91419889

سلام زوجه دادخواست حبس در منزل داده است و تنها گزارش پلیس ۱۱۰ که در آن آمده درب منزل قفل بوده و زوجه به کمک آتش نشان قفل درب راشکانده و زوجه بتواند از منزل خارج شود و زوجه در اظهارات خود در گزارش ۱۱۰ گفته زوج درب را قفل کرده و بچه را با خودش به سرکار برده است درصورتی که زوجه کلید داشته و برای پرونده سازی گفته که زوج درب را قفل و کلید نداشته است. البته بچه صبح که از خواب بلند شده بود تا من را دید دویید که با من بیاید بیرون و من به زوجه گفتم که بچه را می برم سرکار و حاضرش کردمش و بردم سرکار حال دادگاه با توجه به دادخواست زوجه چه می شود لطفا کمکم کنید. تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ایشان با ادله و صورتجلسه ای که در اختیار دارند می‌توانند شکایت حبس غیرقانونی را داشته باشند

سوالتان مشخص نیست.. شکایت حبس علیه شما کردهداند یا موضوع مربوطه به بچه میباشد.. در هر صورت ایشان میتواند شکایتدحبس غیر قانونی را از شما داشته باشد و با توجه به گزارش ضابطین و اقدامات اتش نشان ها احتمال اثباتش هم زیاد میباشد.