برای شکایت باید به دیوان مراجعه کنند یا دادگستری چرا؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۱ #91416230

شهرداری بر اساس مصوبه ای از شورای شهر مقداری از فضای سبز را به مردم داده مثلا ۱ متر پیاده رو داشته باشند و بابتش از آنها پول گرفته. ۳سال بعد دوباره به آنها گفته است که اگر می‌خواهید یک راه عبوری هم علاوه بر آن پیاده رو به مردم می‌دهیم و مردم هم این را قبول کردند بابتش پول پرداخت کردند.
یک مصوبه ای ۳ سال پیش شورای شهر داشته که آن پیاده رویی که به مردم داده رایگان بوده است. اما همانطور که میدانید شهرداری از مردم بابت پیاده رو پول گرفته.

مشاوره حقوقی شهرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب،شکایات علیه شهرداری در دیوان عدالت اداری قابل طرح است

تصمیمات شهرداری قابل اعتراض و شکایت در دیوان عدالت اداری خواهد بود

باسلام طبق ماده ۱۰قانون تشکیلات دیوان عدالت اداری مرجع تظلمات و شکایات از مراجع و موسسات دولتی و شهرداری ها ............دیوان عدالت اداری می باشد.میتوانید برعلیه شهرداری دادخواست تنظیم نمایید.

با سلام
بر اساس اصل ۱۷۳برای رسیدگی‏ به‏ شکایات‏، تظلمات‏ و اعتراضات‏ مردم‏ نسبت‏ به‏ ماموران‏، واحدها یا آیین‏ نامه‏‌های‏ دولتی یا شهرداری و احقاق‏ حقوق‏، آنها می‌توانند به دیوانی‏ به‏ نام‏ دیوان‏ عدالت‏ اداری‏ مراجعه کنند؛ این دیوان زیر نظر رئیس‏ قوه‌قضائیه‏ اداره می‌شود و مطابق با قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری که در سال ۹۲ به تصویب رسیده است، انجام وظیفه می‌کند.