نحوه الزام به تحویل اتومبیل خریداری شده،به چه طریق صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۲ #91381658

اتومبیلی را به صورت قولنامه ای خریداری نمودم. اما تعویض پلاک نشده و سند هم نزده ام. از قیمت کارشناسی خودرو فقط ۵ میلیون تومان را توافق کردیم که پس از تعویض پلاک و استعلام خلافی و...پرداخت شود و مابقی مبلغ را پرداخت نمودم.
اکنون فروشنده اعلام می کند که اتومبیل به سرقت رفته است و اتومبیل را تحویل نمی دهد. حدس میزنم که راست بگوید اما اطمینان ندارم.
از نظر حقوقی چه اقداماتی باید انجام دهم؟
نیازی به شکایت کیفری هست؟
سریع ترین روشی که میتوانم به نتیجه برسم چیست؟
چه مشکلاتی برای من متصور هستید؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قیمت کنونی ماشین شما بیش از قیمتی است که قرار است بعد از فسخ به شما برسد
ویا قیمتی که از بیمه به شما می رسد بیش از قیمت ای است که قرار است بعد از فسخ به شما می رسد
می توانید خودتان نیز اعلام سرقت کنید زیرا ماشین متعلق به شما است و هر مالک و ذی نفعی حق اعلام سرقت دارد
تصمیم گیری نهایی با شماست که کدام برای شما پر منفعت تر است

دو بحث و دو مسیر کاملا مجزا وجود دارد
اطمینان دارید به ایشان یا خیر؟

از نظر حقوقی چه اقداماتی باید انجام دهم؟
اگر اطمینان ندارید می توانید الزام به تنظیم سند علیه ایشان را بخواهید و ایشان باید اثبات کند در داگاه که گم شده است
اگر اطمینان دارید می توانید قرارداد را فسخ کنید
نیازی به شکایت کیفری هست؟
در صورتی که فرمودید بحث و دعوای شما فعلا حقوق ی است وعرض کردم تنها الزام به تنظیم سند را می توانید بخواهید
سریع ترین روشی که میتوانم به نتیجه برسم چیست؟
می توانید قرار تامین خواسته و یا تقاضای دستور موقت بگیرید
چه مشکلاتی برای من متصور هستید؟
تنها مشکل شما اثبات این ادعا شما است که اثبات کنید ایشان دروغ می گوید و ماشین دزدیده نشده است
حال اگر مبلغی که بیمه بابت گم شدن ماشین به شما می دهد بیشتر از مبلغی باشد که در صورت فسخ قرارداد به شما تعلق می گیرد می توانید آن را مطالبه کنید زیرا در واقع در زمان مالکیت شما ماشین دزدیده شده است هرچنده که به صورت رسمی به نام شما نشده بوده است
موفق باشید
مفید بود؟

باسلام ودرود فراوان خدمت شما الزالم به تحویل خودرو خریداری شده باشکایت کیفری بخصوص در صورت سرقت وجود خواهد داشت