طرف رو اگه پیدا نکردیم برای اموالش توقیف میدن؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۲ #91365676

باسلام
ما پارسال از تهران اینترنتی دستگاه چاپ خریدیم اما طرف تحویل نداد و شکایت کردیم حالا رای بنفع ما صادر شده و حکم اجرا رو هم گرفتم دادگاه گفته باید بری تهران سوالم اینه تهران بریم چیکار کنیم کجا بریم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شاید به تهران نیابت دادن به دادکاه ویژه نیابت مراجعه کنیدلیکن اگر عین مال موجود باشه بشما تحویل داده می شود در غیر این صورت مثل یا قیمت آن

درود
جهت اجرای حکم به دادگاه تهران نیابت داده شده ، در صورت عدم امکان تحویل عین مال ، امکان توقیف سایر اموال به میزان بدهی وجود دارد .

سلام اجراییه توقیف اموال میدهند و پرونده برای نیابت به تهران داده شده است موفق باشید

دادگاه نیابت تهران ارجاع شده

برای اجرای حکم توقیف اموال می دهند درصورت هعدم دسترسی به اموال نوبت به جلب می رسد .

اساس ماده ۱۱۹ قانون آیین دادرسی کیفری جدید، هرگاه تحقیق از متهم، استماع شهادت شهود و مطلع، معاینه محل، بازرسی از منازل و اماکن و اشیا، جمع‏آوری آلات جرم و به طور کلی هر اقدام دیگری خارج از حوزه قضایی محل ماموریت بازپرس لازم شود، وی با صدور قرار نیابت قضایی مطابق مقررات قانونی و ارسال اصل یا تصویر اوراق مورد نیاز پرونده و تصریح موارد، انجام آن‌ها را از بازپرس محل، تقاضا می‌کند.
هرگاه دستگاه قضایی، در امور حقوقی، کیفری و خانواده، دعوایی مطرح کرده باشد، ممکن است قسمتی از ادله در حوزه قضایی دیگری واقع شده یا لازم باشد که معاینه محلی، ملاحظه اسناد یا استماع گواهی گواهان، در دادگاه دیگری خارج از محدوده دادگاه رسیدگی‌کننده به دعوا انجام شود. در این موارد، دادگاه رسیدگی‌کننده می‌تواند به دادگاه دیگر، نیابت دهد
لذا چون متهم و دستگاهی که از ایشان خریدی در تهران بوده اند دادگاه تهران نیابت دارد لذا به داگاهی که نیابت داده اند مراجعه
و روند رسیدگی و اجرای حکم را از تهران پیگیری گنید

به تهران نیابت دادن، اگر عین مال موجود باشه به شما تحویل داده می شود در غیر این صورت مثل یا قیمت آن