ادعای عدم قبول دستمزد توافقی، نحوه اثبات وقوع توافق و قرارداد شفاهی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳ #91312273

سلام، خوانده طی یک توافق شفاهی با خواهان مسئولیت حمل و نقل، بیمه و بسته‌بندی و انجام امور اداری مربوط به یک محموله شکستنی را از بندرعباس به تهران به صورت زمینی متقبل می‌شود. مبلغ کل توافق ۴۰ میلیون تومان بود. دستمزد ۲۱ میلیون تومان توافق شد. تمام هزینه‌های مربوطه را خوانده پرداخته و فیش‌های واریزی که شده ۱۹ میلیون تومان را دارد. در انتهای کار خواهان در ۴ فقره مبلغ کل را کارت به کارت نمود. بعد از یک ماه خواهان شکایت مطالبه وجه اضافی به مبلغ ۲۳ میلیون تومان را کرده است و می‌گوید فقط یکسری از رسیدها و فیش‌های پرداختی خوانده را قبول دارد و دستمزد را قبول ندارد و مبلغ ۲۱ میلیون به عنوان قرض تحویل خوانده شده است و او باید آن‌را پس بدهد. دادگاه قرار کارشناسی حسابداری صادر کرده و کارشناس مبالغ فیش‌ها را تایید کرده و مبلغ ۱۹ میلیون تومان را تایید نموده ولی ذکر کرده که ۱۶ میلیون آن‌ها را خواهان قبول دارد و الباقی را قبول ندارد و برای ۲۱ میلیون تومان هم نوشته (هزینه‌های مازاد) که خوانده سندی برای آن ارائه نکرده و این مبلغ به ادعای خوانده که شاهد برایش وجود دارد و تائید آن در صلاحیت کارشناس نیست و در صلاحیت قاضی است می‌باشد. به نظر اساتید محترم خوانده به اثبات وقوع توافق و قرارداد شفاهی نیازی دارد یا خیر؟ راهنمایی بفرمایید لطفا.

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در این خصوص خواهان وظیفه اثبات قرض بودن را به عهده دارد به استناد ماده ۲۶۵ قانون مدنی خوانده ی‌تواند با انکار خود یا ادعای خلاف حقیقت مدیونیت خود را کتمان نماید

با سلام
ادعای قرض بودن ۲۱ میلیون تومان بایستی توسط خواهان اثبات شود و خوانده به ماده ۲۶۵ قانون مدنی به عنوان اماره مدیونیت بودن پرداخت خواهان با عنایت به قرارداد موصوف استناد نماید.

با درود ، اولا کارشناس با بررسی اسناد و مدارک مستند قانونی نظریه خودش را اعلام خواهد کرد و درصورت تطبیق با اوضاع و احوال خواسته قبول خواهد کرد.
ضمنا طبق قانون آیین دادرسی مدنی اثبات ادعای خواهان ، بعهده خواهان دعوی هست.
بلحاظ تخصصی بودن موضوع بهتر است با برقراری مشاوره تلفنی با سایت بنیاد وکلا با ارسال تصاویر مدارک مربوطه با ما مشورت کنید تا راهکار مناسب و قانونی ارایه گردد

اثبات این موضوع با خواهان بوده و با ارائه رسید میتوانند درخواست نمایند.

بادرود
اگر قرارداد کتبی باشد وکلیه موارد در متن قرارداد قید شود بین طرفین الزام اور است