آیا زوجه می‌تواند لوازم و اثاثیه منزلی که در آن زندگی می‌کند بعنوان مهریه توقیف کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۹۳۰ #91310047

با سلام
چنانچه شوهر به جرم کلاهبرداری در زندان باشد و حکم او رد مال باشد که تا زمان پرداخت بدهی نتواند آزاد شود، آیا زوجه می‌تواند لوازم و اثاثیه منزلی که در آن زندگی می‌کند بعنوان مهریه توقیف کند؟
با توجه به اینکه شوهر تا زمان نامشخصی در زندان بسر می‌برد آیا ممکن است این اموال مستثنیات دین محسوب شوند؟
چنانچه زوجه نمی‌تواند لوازم را توقیف کند، اگر خودش یا فرزندان لوازم را بفروشند آیا به خیانت در امانت محکوم خواهند شد؟
در این صورت اگر شوهر ادعای مالکیت کند چه کسی باید برای مالکیت خود سند و مدرک ارائه کند و آیا صرفا شهادت شاهد در مورد لوازم و اثاثیه می‌تواند مالکیت شوهر را برای او اثبات کند؟

باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اسباب و اثاثیه منزل جزو مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نمی باشد

سلام وقت بخیر
لوازم منزلی که به نام خودتون فاکتور دارد را می توانید مبادله نمایید و جنبه خیانت در امانت ندارد، اما لوازم و اثاثیه منزل به طور کلی قابل توقیف نیستند.

زوجه می تواند لوازم منزل را بابت مهریه توقیف کند .
اگر شوهر ادعای مالکیت کند ، باید دلیل مالکیت را ارایه کند

سلام
لوازم و اثاثیه منزل جز مستثنیات دین است و قابل توقیف نمی باشد.

زوجه نمی تواند اسباب و اثاثیه منزل را به جای مهریه اش مطالبه نماید. شما می توانید اثبات کنید این لوازم جزء مستثنیات دین می باشند/. بله حضور شاهد در این موارد بسیار موثر است.