آیا شخص تحویل گیرنده میتواند قبل از اتمام یا فسخ قرارداد بدون اجازه اقدام کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۲ #91303664

احتراما چنانچه چکی بعنوان ضمانت یک قرارداد تحویل سرمایه گذار شده باشد و هم در متن قراداد و هم در متن چک این موضوع قید شده باشد، آیا شخص تحویل گیرنده میتواند قبل از اتمام یا فسخ قرارداد به صورت علی الراس و بدون اجازه صادر کننده یا حکم مرجع قضایی نسبت به وصول آن اقدام نماید و در صورتیکه مبادرت به چنین کاری کند چه حکمی دارد؟

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مفاد قرارداد و عدم انجام تعهد می تواند نسبت به وصول چک اقدام نماید

درود
خیر باید طبق قرار داد عمل شود در غیر اینصورت خیانت در امانت است.

سلام اگه چک دارای تاریخ باشد درهمان تاریخ باید پاس گردد.اون قراردادفی مابین هستش به مجرد صدور چک باید کارسازی شود

در صورت اثبات عدم انجام تعهدات بله میتواند

بله باتوجه شرح در سئوالتان ایشان می تواند نسبت به وصول چک اقدام کند

سلام
حق دارنده چک در خصوص اقدام نسبت به آن محدود به قرارداد و توافقات فی ما بین است.

سلام. بله چک که داخل قرارداد مقید نشده به مهلت خاصی. فقط چک ضمانت هست که ایشون از طریق حقوقی می تواند برای مطالبه وجه آن درصورت اثبات استحقاق به میزان طلبش و ضمانت اجرا کند. درواقع اول باید اثبات کند که شما به تعهداتتان عمل ننموده اید.