ادعای فروشنده نسبت به غبن فاحش پذیرفته خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۱۲۸ #91292

باسلام و خسته نباشید بنده یک طبقه خانه از یک زوج خریده ام و چون عرصه ملک اوقافی بود طبق توافق هزینه انتقال در اداره اوقاف را نیز بنده پرداخت کردم و اجاره نامه اوقاف به نام بنده شد الان بعد از دو ماه که از بیع نامه میگذره فروشنده گان شکایت غبن فاحش کردن با توجه به اینکه در بیع نامه نیز کلیه خیارات اعم از غبن نیز از خود ساقط کرده اند و الان ملک رانیز تخلیه نمیکنند آیا میتوانند همچین ادعایی کنند وآیا دادگاه قبول میکند درصورت فسخ باتوجه به تورم و اینکه بنده ماشین وطلا فروخته ام کلی متضرر میشوم ممنون از راهنمایی که میکنید

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر درخواست آنها مورد قبول واقع نخواهد شد و به هیچ عنوان نمیتوانند برای فسخ معامله اقدام کنند و شما باید ضمن تنظیم دادخواست برای مطالبه خسارت نیز اقدام کنید.