نقد کردن چک در دادگستری چه میزان طول خواهد کشید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #91284631

سلام نقد کردن چک در دادگستری چند روز طول می کشد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. چک از چند طریق قابل وصول می باشد و مدت این فرایند کاملا بستگی به نوع انتخاب روش وصول و هم چین پیگیری شما دارد.راه های اقدام وصول چک بلامحل:
شکایت کیفری
دادخواست حقوقی
اجرای ثبت
درخواست اجراییه چک صیادی

سلام. بستگی به نوع چک شما، نوع طرح دعوی شما و... دارد.

در خصوص رسیدگی به پرونده چک در دادگستری

زمان مشخصی وجود ندارد.

زیرا هر شعبه با توجه به تعداد پرونده های ارجاعی وقت رسیدگی تعیین می‌کند و مثلا ممکن یک شعبه پس از ارجاع پرونده حدود یک ماه بعد وقت رسیدگی تعیین کند

و یک شعبه ۵ ماه بعد

در ضمن پس از قطعیت رای صادره باید از طریق اجرای احکام اقدام کنید

و در کل رسیدگی به پرونده چک در دادگستری بین چندین ماه زمان میبرد