لطفا یک راهکاری به من ارائه بدهید،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۱ #91281871

سلام بزرگواران خسته نباشید

من چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم.

همسرم مردی شهوت ران هست که تمایل به دوستی با زنان دیگر دارد.

۱) من دو بار دستش رو واسه خانوادش و مادرش رو کردم که با زن دیگری در ارتباط هست و شوهرم اومده و معذرت خواهی کرده و منم بخشیدم ولی بعد از چندماه دوباره با زن دیگه ای ارتباط برقرار کرد.

۲) شوهرم الان حدود ۲ ماه هست که ساعت ۸ صبح از خونه میره بیرون و ساعت ۳ صبح فردا میاد به خونه و وقتی اعتراض میکنم میگه همینه که هست، میخوای بمون و میخوای برو.

۳)حدود ۲ ماه هست که با هم هیچ ارتباط زناشویی نداریم.
الان هم که من قهر کردم و رفتم خونه بابام ( یک هفته هست ) اصلا نه پیگیرش هست و نه میاد دنبالم.

۴) از نظر مالی وضع مالیش خیلی خوبه و مهریه ام هم ۵۰ سکه طلا.

۵) ما دو فرزند داریم که یکیش دختر ۱۲ ساله هست و دیگری پسر ۳ ساله که شوهرم اجازه نداده این بچه ها رو با خودم بیارم.

۶)شوهرم میگه من به هیچ وجه طلاقت نمیدم و اگه تمکین نکنی زن دوم هم میگیرم.

برای اینکار پیشنهاد شما چیه؟؟

میشه کاری کرد؟

یا باید بسوزم و بسازم؟

تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله . تمکین و اجرت المثل دو مقوله جداست . البته به شرایط حاکم بر زندگی زوجین هم بستگی دارد .

سلام . ابتدا باید سعی کنید از طریق بزرگان و کسانی که شوهرتان از ایشان حرف شنوی دارد در صدد حل مشکل برآیید چرا که دو فزند دارید . در غیر این صورت مهریه و اجرت المثل خود را مطالبه نمایید . شاید ایشان با این درخواست شما اصلاح شود یا این که به جدایی رضایت دهد . در نظر داشته باشید چون ترک خانه کرده اید ناشزه هستید و نفقه به شما تعلق نمی گیرد و اگر حکم الزام به تمکین صادر شود و تمکین نکنید شوهرتان می تواند با اجازه دادگاه ازدواج مجدد نماید . بهتر است به خانه برگردید و به نظر بنده اگر برایتان مسجل است که شوهر با زنان دیگر روابط جنسی دارد به علت پر خطر بودن این روابط ، شما با ایشان رابطه ای نداشته باشید و چنان چه بتواند روابط متعدد زوج را از طریق دادگاه اثبات کنید می توانید دادخواست طلاق بر مبنای عسر و حرج مطرح کنید .

با سلام بایستی چنانچه هیچ راه امیدی به اصلاح نیست و البته چنانچه هیچ قصور و تقصیری هم در این مسیر متوجه خود نمیدانید، بدوا از مطالبه حقوق مالی ناشی از زوجیت اعم از مهریه نفقه اجرت المثل شروع کنید. بدیهی است برگشت شما به زندگی مشترک بل توجه به داشتن دو فرزند خردسال و از طرفی وجود امکانات کافی اقتصادی همسرتان، به طلاق مرجح است معاذیر شما از مصادیق عسر و حرج نیست.. ازدواج دوم ایشان در صورت عدم تمکین شما و عدم برگشت به منزل اتفاق خواهد افتاد. در مورد ارتباط غیر شرعی هم قانون تعیین تکلیف کرده و در صورتی که صلاح دانستید و مفسده ای در میان نبود حق دارید شکایت کیفری نمایید. یا راه حل درمانی برای این کار جستجو کنید.