اعتراض به اداره ثبت برای پرونده مهریه چه مدت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۷۱ #91269519

با سلام . بعد از ارسال رای پرونده مهریه از اداره ثبت به زوج ، زوج چند روز فرصت دارد تا به رای صادره اعتراض کند؟
متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عملیات اجرائی بعد از صدور دستور اجرا (مهر اجرا شود) شروع و هر کس (اعم از متعهد سند و هر شخص ذینفع) که از عملیات اجرائی شکایت داشته باشد می‌تواند شکایت خود را با ذکر دلیل و ارائه مدارک به رئیس ثبت محل تسلیم کند و رئیس ثبت مکلف است فورا رسیدگی نموده و با ذکر دلیل رای صادر کند. نظر رئیس ثبت به هر حال برابر مقررات به اشخاص ذینفع ابلاغ می‌شود و اشخاص ذینفع اگر شکایتی از تصمیم رئیس ثبت داشته باشند می‌توانند ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ شکایت خود را به ثبت محل و یا هیات نظارت صلاحیت‌دار تسلیم نمایند