آیا میتوانم برای بچه شناسنامه بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۵ #91252661

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
من دی ماه ۱۳۹۸ با مردی تبعه ترکیه نکاح غیر دایم ۵ ساله انجام دادم.. ایشان برای مسائل کاری به ترکیه رفتند و مرزها بسته شد. من متوجه شدم حامله هستم. ایشان گفتند بچه را سقط کن اما او درک نمیکند که این کار غیر اخلاقیست. و از لحاط قانونی جرم دارد. اکنون او میگوید بچه و تو را نمیخواهم.. ایا میتوانم برای بچه شناسنامه بگیرم؟ ایا میتوانم در مورد نفقه بچه اقدام نمایم؟ از انجاییکه صیغه در ترکیه رسمیت ندارد من چه اقداماتی میتوانم انجام دهم؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

"با سلام"
مراتب را از ثبت احوال پیگیری نمایید

سلام
شناسنامه برای فرزندان ای صادر میشود که طبعی ایران محسوب شوند فرزند شما و شمول قانون اصلاح قانون تعیین تکلیف تابعیت فرزندان حاصل از ازدواج زنان ایرانی با مردان خارجی هستند با این حال شما به ثبت احوال مراجعه و چگونگی اقدام در این مورد اطلاعات حاصل کنید

با سلام
شما بایستی با ارایه سند نکاحیه ( صیغه نامه) به اداره ثبت احوال اقدام به اخذ شناسنامه برای فرزند خود نمایید لذا طبق قانون ایران در صورت متولد شدن فرزند در عقد موقت بایستی زوج اقدام به رسمی نمودن ازدواج موقت نماید و در غیر اینصورت مجازات خواهد شد .در صورت عدم همکاری زوج شما از طریق دادگاه اقدام نمایید .