ممکن است هر لحظه برای تخلیه خانه اقدام قانونی انجام دهد و اثاثیه ما را به خیابان بریزد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۸ #91232326

با سلام.
مدت اجاره خانه یکسال خانه ما تقریبا ۵ ماه هست تمام شده است ولی صاحب خانه هنوز هیچ اقدامی برای افزایش کرایه یا تمدید قرداد انجام نداده هست و فقط از ما پرسید که مخایید یکسال هم بشینید ما هم جوابمان مثبت بود.

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، محتمل است ایشان با توجه به پایان مدت اجاره چنین اقدامی کنند، لذا بهتر است در پی تمدید اجاره‌نامه باشید.

با سلام . درصورتیکه اقدامی برای تخلیه انجام دهند حتما به شما ابلاغ می شود و می توانید یک مهلت کوتاه چند روزه نیز برای تخلیه بگیرید .

از ظاهرسئوال شما ماک موافق یکسال دیگر اجاره نامه را تمدید کند لذا بهتره حداقل خود با دوشاهد ویا در بنگاه تمدید کنید

درود
در حال حاضر با توجه به مصوبه کرونا جز در موارد استثنایی تخلیه صادر نمی شود.

باتوجه ب اتمام قرارداد قانونا میتواند در جهت تخلیه خانه اقدام کند لیکن باتوجه ب مصوبه ستاد کرونا حکم تخلیه فعلا اجرایی نمیشود(بارعایت شرایط مصوبه) یا موجر در صورت نیاز مبرم باید مهلتی برای مستاجر در نظر بگیرد

البته اگه توان اثبات تمدید قرارداد قبلی را در محکمه داشته باشید تا پایان سال بعدی اجاره یعنی ۷ ماه بعد نمی تواند ولی اگر ب قرار داد مکتوب قبلی مالک استناد کند و درخواست دستور تخلیه بخواهد خیلی زود ب تخلیه ملک خواهد رسید

سلام
با توجه به پایان مدت اجاره بله