گرفتن شناسنامه برای اتباع به چه شکل است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۰۹ #91230214

با سلام
من برای درخواست شناسنامه اقدام کردم ولی بخاطر اینکه از موقعی که گواهی ولادتم صادر شده به مدت ۴ سال فاقد مدرک شناسایی بودم( یعنی تا ۴ سالگی ) درخواستم انجام نشد.
میخاستم ببینم آیا از طریق وکیل تابعیت کارم راه میفته یا نه؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما اگر گواهی ولادت دارید میتوانید از همین طریق نسبت به اخذ تابعیت و سپس دریافت شناسنامه اقدام نمایید.
ابتدا به اداره مطبوع مراجعه نمایید و درصورت عدم انجام دلایل وکسورات مدارک را بخواهید. وکیل متخصص در این زمینه مطمئنا بهتر مشکل شمارا حل خواهد کرد.

با درود ابتدا باید در راستای اخذ تابعیت ایران اقدام نمایید و سپس اخذ شناسنامه.

برای دریافت شناسنامه باید ابتدا شرایط اخذ تابعیت را داشته باشید تا در این صورت بتوانید شناسنامه اخذ کنید

درود
اگر تابعیت ایران را بگیرید می توانید شناسنامه ایرانی دریافت کنید.

درود بر شما، بدوا بایستی وضعیت تابعیت شما مشخص شود، تا بتوان پس از آن اقدام به دریافت شناسنامه ایرانی کنید، میتوانید از طریق احدی از متخصصین در این زمینه بهره جویید.

درود برای در یافت تابعیت باید مستندات کافی داشته باشید که احتمالا دلیل رد آن نداشتن مستندات کافی بوده است