آیا من میتونم از کسی که انباری غیر سندی من رو تخریب کرده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۱۶ #91223

با عرض سلام و روز به خیر. در آپارتمان من هیچ واحدی انبار ی سندی ندارد بنابراین7 واحد از 9 واحد آپارتمان در قسمت انتهایی پارکینگ برای خود انباری ساخته اند من اقدام به ساخت انباری کردم و در همان روز یکی از واحدها که برای خود انباری نساخته بنای من رو تخریب کرده و مصالح و درب رو خراب کرده و به بنّا هم صدمه جسمی زده آیا من میتونم از ایشون شکایت کنم. قابل ذکر است که انباری که من میخواستم بسازم در قسمت انتهایی پارکینگ ایشون هست.و ایشون خودشون انباری نساخته اند.
آیا اگر من شکایت کنم خودم بابت اقدام به ساخت انباری متضرر میشم؟ و یا ایشون میتونن از من شکایت کنند؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دلیل اینکه ساخت انباری به صورت غیر قانونی بوده است و در فضای مشاعات نمیتوانید اقدام به اینکار کنید لذا شکایت علیه ایشان نتیجه ای برای شما نخواهد داشت.