آیا تهدید غیر مستقیم قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۲ #91145763

با سلام
من با یه آقایی به مشکل خوردم و تو آخرین تماسش منو تهدید کردن و من دیگه جواب تماسشون رو ندادم و ایشون بعدش توی پیامک گفتن که "بنده جهت انجام پیگیری های بعدی به درب منزل شما مراجعه خواهم کرد و هرگونه عواقب آتی ناشی از آن متوجه شخص جنابعالی است" و همون روز که این پیام رو دادند یکی آینه ماشینم که جلوی در خونه بود رو خورد کرده و بعد از اون زنگ زده به اطرافیان و مشکلمون رو از زاویه دید خودش برای همه گفته و آبروی منو برده. آیا من میتونم از لحاظ حقوقی کاری بکنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در رابطه با تهدید و مزاحمت و هتک آبرو و حیثیت می توانید دادخواستی علیه ایشون در مراکز مربوطه ثبت نمایید در مورد تخریب هم اگر شواهد و مدارکی دال بر اقدام ایشون و اطمینان در این زمینه دارید میتوانید شکایتی رو علیه ایشون تنظیم کنید

می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی بابت تهدید و مزاحمت و تخریب شکایت کنید.
بدیهی است برای اثبات اتهامات وارده به ادله قانونی احتیاج دارید.شهادت شهود. پرینت تماسها و پیامک و....

سلام
شما می‌تونید درخصوص تهدید و مزاحمت در دفاتر خدمات قضایی شکایت کیفری مطرح کنید و از طریق دادگاه پیگیری کنید.

۱-جمله ای که ایشان در پیامک گفته اند مصداق تهدید نیست و اثبات تهدید بودن آن سخت خواهد بود
۲-درخصوص شکستن آینه ی ماشینتان اگر شاهد و فیلم و عکسی دارید به جرم تخریب و خسارت زدن از ایشون شکایت کنید
۳-اگر ایشون در گفتگو با اطرافیانتون به شما توهین کرده و تهمت زده میتوانید به استناد به شهادت آنان علیه اون آقا شکایت کنید

بابت تهدید می توانید اقدام کنید لیکن بابت تخریب باید ادله کافی برای انتساب اتهام به ایشان ارائه کنید

درخصوص تهدید و مزاحمت میتوانید شکایت کیفری در دفتر خدمات قضایی مطرح کنید

باسلام میتوانید ازایشان مبنی بر تهدید و مزاحمت تلفنی شکواییه تنظیم نمایید و جهت ارسال به دادسرا به دفاتر خدمات قضایی مراجعه فرمایید.