پیگیری دادخواست بدوی ثبت شده در دفاتر خدمات قضایی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۹۴۲ #91125648

یه دادخواست بدوی استرداد چک تو دفتر خدمات قضایی شهرمون ثبت کردم. آدرس طرف مقابل تو ثنا ی شهر دیگه بوده. الآن از دفاتر که پیگیری میکنم میگن به دادگاه اون شهر ارسال شده. اما تعیین شعبه نشده هنوز. من ۱۲ ماه قبل ثبت کردم . تا آخر ماه میگفتن صبر کن اول ماه تعیین شعبه میشه اما الآن هفت روز از این ماه هم میگذره و هنوز خبری نیست. تلفن دادگاه اون شهر هم جواب نمیدن.
چطور میتونم پیگیری کنم؟
به غیر از مراجعه حضوری به دادگاه اون شهر راه دیگه ای دارم؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهرحال یک هفته ایی تعیین شعبه میشه، البته اگر مجتمع خلوت یا خوبی باشه

با سلام
پس ار ارائه مدارک و مستندات به دفاتر خدمات قضائی و ثبت دعوی از طریق اتوماسیون اداری به دادگاه ارجاع، تعیین شعبه می شود و از طریق پیامک اخطار برای شما جهت پیگیری و طی تشریفات قانونی صادر خواهد شد.

باسلام، شما می توانید با کد رهگیری که بالای دادخواست ثبت شده به ثنا خود مراجعه کنید و از اخرین اقدامات باخبر شود، ضمنا با ثبت دادحواست حداکثر ظرف یک هفته تعیین شعبه میشود، ۱۲ ماه کمی غیر معقول است