شکایت از موسسه حمایتی به چه شکل است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۳ #91073587

سلام بنده بر حسب انسانیت سگی رو که زخمی شده بود برای درمان به یه موسسه حمایتی سپردم
و در مکالمات هم به ایشون بارها گفتم که نه میتونم ازش مراقبت و نگهداری کنم نه میتونم هزینه هاش رو بدم ایشون علاوه بر اصرار به نگهداری و پرداخت هزینه های سگ بنده رو تحت فشار قرار دادن که بنده قبول نکردم
بعد از جراحی ای که انجام شد پیام دادن که باید از این سگ نگهداری کنید و زمانی که بنده مخالفت کردم شروع به تهمت، تهدید ( پخش شماره و ای دی)، فحاشی و .. کردن
بنده بهشون پیام دادم که حیوون رو زمانی که سلامت شد بفرستن تا به محل زندگیش برگردونم اما ایشون بنده رو بلاک کردن.
در حال حاضر امروز در پیج عمومی شون (بیزینس) دیدم که پستی در خصوص بنده گذاشتن و باز هم به بنده توهین کردند و همچنان به تهدید بنده ادامه میدن
حال از شما مشاوران درخواست دارم راهنمایی بفرمایید که از یه موسسه خیریه یا موسسه حمایتی چگونه باید شکایت کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علیه شخص که مرتکب چنین اعمالی نسبت به شما شده است به جرم تهدید فحاشی و توهین اقدام به ثبت شکایت کنید

برای تهمت و تهدید و فحاشی میتوانید علیه شخص ایشان اقامه دعوی نماییدچون شخصیت حقیقی باحقوقی متفاوت است وعملکرد اشخاص به شرکت ربطی ندارد اگرخارج ازاختیارات باشد

با سلام
برای تهمت و تهدید و فحاشی میتوانید علیه ایشان اقامه دعوی نمایید
ضمنا چون طرف حساب شما ( شخص فحاشی و توهین کننده ) شخص میباشد نه خود موسسه حمایتی ، لذا بر علیه شخص اقامه دعوی نمایید

درود ....شکایت شما از شخص توهین کننده وتهدید کننده ...باستناد اسکرین شات وپیامکهای ارسالی قابل پیگرد قانونیست