مادرم هم مهریه اش را بعد از همسرم از طریق دفتر ازدواج و طلاق به اجرا گذاشت، آیا مادرم مقدم است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۲ #91008831

سلام، وقت بخیر، پدرم ۱۵ روز پیش فوت کردن، همسرم چند روز پیش از طریق اداره ثبت سهم الارث بنده را به عنوان مهریه اش درخواست بازداشت داده است، مادرم هم مهریه اش را بعد از همسرم از طریق دفتر ازدواج و طلاق به اجرا گذاشت، حالا سوال من اینکه که آیا مادرم مقدم است یا همسرم؟ در حالی که همسرم زودتر اقدام کرد ولی طبق قانون مهریه زن در صدر بدهی های متوفی است.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه مادر شما مقدم تر است سپس سهم الارث شما که همسر شما بتواند مهریه خود را از محل آن مطالبه نماید

مهریه مادر شما مقدم است.بعد از پرداخت مهریه مادرشما از ماترک متوفی، از باقی مانده، سهم شما مشخص میشود، پس ازآن به میزان مهریه زوجه‌ی شما از سهم شما توقیف میشوو

سلام و ارادت
ابتدا مهریه مادرتان از ترکه پدرتان پرداخت میشود سپس از الباقی ترکه سهم الارث شما مشخص میگردد و آن میزان سهم الارث شما فقط قابل توقیف است برای مهریه همسرتان .

با سلام خدمت شما، پس از پرداخت مقدار مهریه زوجه متوفی(مادر شما) از ماترک متوفی، از باقی مانده ترکه، سهم شما مشخص، پس از آن به مقدار مهریه زوجه‌ی شما از سهم شما حکم تامین صادر می‌شود.

از اموال متوفی ابتدا باید دیون وی که شامل مهریه زوجه نیز می شود کسر گردد سپس آنچه می ماند به عنوان ارث بین وراث تقسیم‌می شود و طلبکاران وراث میتوانند آن را توقیف کنند.