دستور تخلیه از شورای حل اختلاف گرفته خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۷۳۱ #90989

سلام
بنده برای اجاره ملک خود به بستگانم وکالت محضری داده ام. موعد قرارداد اجاره چند روز دیگر تمام میشود..مستاجر تلفنهایش رو خاموش کرده و اعلام کرده روز تخلیه ملک را خالی نمیکنم.
با توجه به این که در قرارداد ذکر شده بود و تعهد داده بود که در صورت نخواستن ملک و اوردن مستاجر جدید این اقا درب رو روی بنگاه و مستاجر جدید باز کند تا پول رو از دست ان بگیریم و به این مستاجر بدهیم درب را تا به امروز روی هیچ بنگاهی باز نکرده و زیر تعهد خود زده است.

سوال اول: اگر وکیل(بستگان )وارد عمل شود و از شورای حل ..تقاضای دستور تخلیه کند ایا باید وکیل دادگستری برای اینکار بگیرد و اگر این کار لازم است در انتها جبران خسارت بابت پرداخت دستمزد وکیل گرفتن از پول ودیعه کسر میشود؟؟

سوال دوم: ایا بابت راه ندادن مستاجر جدید یکماه زودتر دیدن ملک برای اجاره دادن و همکاری نکردن ایشان ما میتوانیم طلب خسارت کنیم؟؟؟؟بابت هر روز تاخیر در تخلیه خسارت روزانه مشخص شده...

سوال سوم :در صورتی که سند ملک در دسترس وکیل محضری من نباشد ایا باز ما میتوانیم با کپی سند و اصل وکالتنامه دادخواست مطرح کنیم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه مسلط به قوانین نمیباشید بهتر است که برای جلوگیری از ضایع شدن حق حتما وکیل بگیرید.

خیر شکایت شما رد خواهد شد.

ارائه دادخواست عیبی ندارد ولی ممکن است قرار تکمیل پرونده صادر شود.