رفع مسدودی از حساب چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۱ #90954575

سلام ببخشید مزاحم وقتتون میشم
یک راهنمایی میخواستم ممنون میشم در حد توان کمک کنید به بنده
در تاریخ ۲۷/۷/۹۹ ساعت ۱۰ شب ۳ کارت به کارت هرکدام به مبلغ ۵۰۰۰۰۰ تومن ۳ نفر مختلف ۳ بانک مختلف به کارت بنده کارت به کارت کردن فرداش بانک رفتم حساب ها و کارت هارو شمارشو دراوردم بردم بانک هایی که و واریز شده بود خواستم باهاشون تماس بگیرن یا به خودم شمارشونو بدن که همکاری نکردن با فتاا تماس گرفتم گفتن بهم رنز رو عوض بکن صبر کن کمی بعد چند روز برو دادسرا که به علت ابتلا به کرونا و در قرنطینه بودن نتونستم پیگیری کنم یکی از اشناها دیروز گفت که پول رو برداشت کن و از حساب استفاده نکن تا تکلیف معلوم بشه امروز صبح برداشت کردم که ۱ ملیون شد ۵۰۰تومن نشد باز مراجعه کردم بانک که گفتن ۵۰۰ تومن مسدوده از طرف دادسرای یزد تماس گرفتم اونجا گفتن چیزی به اسم شما و مسدودیتی توی سیستم ما نیست اما قابل برداشت نیست اون پول و بانک میگه دادسرا یزد مسدود کرده بنظرتو بهترین کاری که میتونم بکنم چیه در ثنا هم ثبت نام کردم اما یکماه هیچ ابلاغیه ای نیومده سلام حال شما خوبید؟
من هم فتا رفتم هم دادسرا فتا گفت اگ برداشت کردن بما مربوطه برو دادسرا بگو دادسرا رفتم گفتن برا یزده به اینجا مربوط نیست برو اونجا گفتن لااقل ی مدرکی داشته باشم که گفتم و اطلاع دادم گفتن یا برو اونجا یا ابلاغیه بیا برات بنظر شما بهترین کار چیه؟درضمن یکماه گذشته و ابلاغیه ای نیومده درضمن من تهرانم ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بانک باید مشخصات دقیق مرجعی که دستور انسداد حسابتان را صادر کرده به همراه شماره پرونده و و رونوشت دستور را ارائه نماید . با دریافت شماره پرونده و مشخصات دقیق تر میتوانید موضوع را پیگیری کنید .

با سلام
بدوا به شعبه بانک خود مراجعه نمایید و تصویر ابلاغ مقام قضایی مبنی بر مسدودی حساب را مطالبه کنید . در صورت عدم همکاری از طریق بازرسی بانک اقدام فرمایید . پس از آن به شعبه دادسرایی که دستور مسدودی صادر نموده مراجعه نمایید و تقاضای اطلاع رسانی نمایید .

با سلام؛ مراجع قضایی همچون مراجع دادسرای عمومی و انقلاب، قضات دادگاه های حقوقی و کیفری و نیز قضات شعب اجرای احکام دادگاه‌ های حقوقی، همچنین دادسرای های عمومی و انقلاب می توانند نسبت به مسدودی حساب بانکی اقدام کنند؛ اما پس از اینکه علت مسدود شدن حساب را از مراجع قضایی برطرف کردید، از سمت همان مرجع بایستی دستور رفع مسدودی حساب را دریافت کنید.سپس بر حسب مورد به اداره ی حقوقی بانک مربوطه مراجعه کرده و انسداد حساب خود را برطرف کنید.
نکته ی قابل ذکر این است که رفع مسدودی حساب به دو صورت دستی و سیستمی انجام می گردد.

رفع مسدودی به صورت سیستمی معمولا حدود ۱ ماه و شاید بیشتر زمان می برد.