شکایت متقابل در خلع ید چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۶ #90929338

با سلام.اگر کسی شکایت خلع ید بکنه ازم ایا میتونم طرح دعوای متقابل بکنم.ایا شکایت دعوای متقابل ابطال سند کنم ولی باز محکوم بشم دوباره میتونه شگایت جداگانه ی ابطال سند بدم یه خیر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید دعوایی تحت عنوان ابطال سند را به طرفیت ایشان مطرح نمایید.

میتوانید دعوی تقابل بدهید ولیکن اگر نتیجه نگیرید دیگر نمیتوانید در این خصوص دعوی مطرح نمایید .

سلام
می توانید دادخواست متقابل ابطال سند بدهید اما اگر سابقا دادخواستی به این جهت داده شده باشد و محکوم به بی حقی شده باشد دیگر نمی توانید مجددا همان دادخواست را بدهید.

شما میتوانید دعوای بطلان معامله و بطلان سند را طی دادخواست متقابل مطرح نمایید، و اگر رسیدگی شود و دعوای شنا رد شود و در تحدیدنظر نتیجه نگیرید دیگر نمی توانید دعوای بطلان را مطرح نمایید