آیا نوه می تواند حقوق پدربزرگش را دریافت کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۸۱ #90909366

سلام پدر بزرگ( بازنشسته شرکت نفت) و مادربزرگم هر دو به تازگی فوت کردند پدرم در قید حیات است سالهاست از مادرم جدا شده و ازدواج مجدد داشتند. من نوه دختری مطلقه هستم ۲۸ ساله دختری ۱۰ ساله دارم که حضانتش به عهده من است و پدرش در ۸ سال گذشته به من نفقه نداده سرپرست خودم و دخترم هستم آیا راهی وجود دارد که بتوانم از حقوق پدر بزرگ مرحومم استفاده کنم.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه پدر شما در قید حیاط است این امر مقدور نیست
اما با توجه به موارد نادری و رای های نادری که گاها صادر می شود خالی از لطف نیست دادخواست بدهید

نفقه ای بر عهده جد مادری تعلق نمیگیرد

خیر امکان این امر وجود ندارد

با سلام .
خیر این امکان وجود ندارد

خیر زیرا پدرتان در قید حیات است و حقوقی به شما تعلق نمیگیرد

نمیتوانید حقوق را دریافت کنید

حقوق فقط به فرزند تعلق می گیرد نه به نوه