فاکتورها میتونه سندی باشه که جهازمو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۹ #90883779

با سلام
من تو عقد هستم و پدرم به شدت اصرار دارن که از داماد برای سیاهه جهیزیه امضا تهیه کنیم اما من مخالف اینکار هستم چون نمیخوام کدورتی پیش بیاد برای همین میخواستم ببینم که نگهداری فاکتور های خرید چهیزیه به تنهایی برای ارائه به دادگاه بعد از بروز اختلاف مبتونه سندی باشه که جهازمو پس بگیرم یا خیر باید حتمن سیاهه داشته باشم؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله کفایت می‌کند

سلام.انشالله شادکامی در انتظار همه زندگی های مشترک باشد.اما اگر خدای ناکرده کار به دادگاه بکشد ملاک سیاهه است.

"با سلام"
بلی کفایت میکند ولی بهتر است لیستی تهیه و به امضاء برسد
کدورتی ندارد این عمل روال عادی و عرف خود را دارد

با سلام
تنظیم سیاهه جهیزیه با امضا شهود و همچنین امضا همسرتون درصورت بروز اختلاف همراه با فاکتور خرید بسیار کمک کننده و موثر خواهد بود

بله اصولا فاکتور کفایت می کند

سلام
در صورتی که بتوانید برای جهیزیه که می برید امضاء بگیرید و لیست تهیه کنید در صورت اختلاف حل مشکل بسیار راحت‌تر است
ولی با فاکتور کمی کار مشکل است و ممکن است طرف بگوید این اجناس را خریده‌اند ولی داخل منزل من به عنوان جهیزیه نیاورده‌اند

سلام شما میتوانید نسبت به لیست اموال جهزیه اقدام نمایید و شهود نیز پایان آن را امضاء و گواهی نمایند