آیا بعد از صدور رای دادگاه خانواده برای طلاق میشه دوباره از روی همون پرونده اقدام کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۲۴۹ #90834465

سلام.من و همسرم برای طلاق توافقی اقدام کردیم و تمامی مراحل بجز رفتن به دادگاه خانواده را انجام دادیم.میخواستم ببینم برای جدایی آیا باید از اول مراحل رو طی کنیم؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به مراحل طی شده دارد و در صورت پذیرش از سوی دادگاه میتوان نسبت به آن اقدام نمایید !

با سلام
صدور حکم طلاق در دادگاه خانواده اتفاق می افتد لذا شما بایستی صرفا اقدامالت لازمه را انجام و در صورت توافق ، توافق نامه را ضمیمه خواسته طلاق نمایید و برای دادگاه ارایه دهید تا بر حسب آن توافق ، حکم صادر گردد

بستگی به مراحل طی شده و اقدامات شما خواهد داشت

سلام
چنانچه منجر به صدور رای دادگاه شده باشد میتوانید تا ۳ ماه پس از آن به دفتر طلاق مراجعه کنید در غیر اینصورت مجدد دادخواست دهید