آیا بعد از معامله خودرو چنانچه خلاف گفته فروشنده در مورد رنگ خودرو ثابت شود، خریدار میتواند معامله را فسخ کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۰ #90832397

با سلام خسته نباشید
بنده حدود ۲۰ روز پیش ماشینی رو معامله کردم که طبق گفته فروشنده یک گل گیر رنگ خوردگی بیشتر نداشته منم هم به اشتباه حرفش رو قبول کردم و پای معامله رفتم که پس از گرفتن وکالت تعویض پلاک و سند قطعی کل مبلغ مورد معامله رو تحویل دادم، حالا بعد از ۲۰ روز متوجه شدم که خودرو صدمه شدید دارد و میزان رنگ خوردگی ماشین خیلی بیشتر از گفته فروشنده میباشد، در قولنامه هم ذکر شده که یک گل گیر رنگ بیشتر ندارد.
آیا حق فسخ قرارداد رو دارم و چگونه باید این کارو بکنم؟
ممنون میشم کمکم کنید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید یا معامله را فسخ نمایید یا خسارت دریافت نمایید

با سلام و درود

برای شما هم حق فسخ هست هم مطالبه ارش یعنی مابه‌التفاوت قیمت خودرو سالم و معیوب
در مورد فسخ به جهت عیوب باید فورا اقدام کنید ولی مطالبه ارش فوریت ندارد

حق فسخ و یا گرفتن مابه التفاوت عیب خودرو را دارید ولی این کار فسخ را بایستی بعد از علم به عیب در زمان متعارف و فوری انجام دهید

بله بر طبق آنچه مرقوم داشته اید حق دارید. این حق شما در قانون مدی با عنوان خیار تخلف وصف شناخته می شود و اختیار(خیار)بهم زدن معامله را دارید. توجه داشته باشید که این خیاری فوری است و باید زود اقدام کنید والا ساقط می شود.
به نظر به خیار عیب نیز می توانید استناد نمایید.