چه طور می توانم وکالتی که به همسرم بابت ملک داده ام را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۳ #90821531

سلام
بنده در فروردین ۹۴ به دلایلی ملکی را به همسرم وکالت دادم بالای وکالت نامه نوشته سند رسمی وکالت فروش، ایشان ملک را بنام خود زده، من چگونه میتوانم از ایشان شکایت کنم، اظهارنامه هم فرستاده ام که اگر فروختی پولش را بدهد اگر بنام خود زدی حساب دوران وکالت را بدهد ولی جواب نداده، نمیتوان وکالت را کنسل کرد یا خانه را برگرداند؟ اگر تقاضای ۳۰۰ سکه مهریه اش را بکند میتوان ان را جای مهریه اش حساب کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت عقد جایز است و قابل فسخ مگر انکه در متن وکالت نامه بصراحت به صورت عقد لازم باشد وکالت بلاعزل باشد که قابل فسخ نیست اختیارات موکل همان است که در متن وکالت نامه صراحتا درج گردیده خارج از آن صلاحیت ندارد و بابت ان مسوول میباشد

بایستی متن وکالت بررسی شود

سلام
بستگی به نحوه نگارش وکالتنامه دارد و میتوانید اقدام به طرح مطالبه ثمن نمایید

با سلام
متن وکالت مهمه. اگر فروش بوده و در آن مطلب دیگری اضافه نشده شما باید دادخواست ثمن معامله را بکنی.
پس از محکومیت مورد فوق میتونه به ازای آن از مهریه کم بشه