در این مرحله اون میتونه حکم جلب منو بگیره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۴ #90819847

با سلام. بنده دست سرمایه گذارم چک داشتم و شماره چک ها در قراردادمون هست که به صورت تضمینی صادر شده. البته قرارداد بصورت دستنویس بوده و نسخه کاربنی دست من بوده. در جلسه اول دادگاه وکیل سرمایه گذارم قرارداد رو انکار کردن و نسخه اصل رو خواستن. ما هم از دادگاه شهادت شهود و کارشناسی درخواست کردیم ولی قاضی بدون توجه به درخواست ما دادخواست ما رو رد کرد. در ادامه ما اعتراض دادیم و قراره جلسه دادگاه تجدیدنظر برقرار شه. حالا همون قاضی دستور توقفی رو که ما قبلا روی چک گذاشته بودیم رو لغو کرده. در حالی که هنوز دادگاه تجدید نظر تشکیل نشده. حالا طرف رفته حسابای من و مسدود کرده. میخاستم بدونم قاضی به لحاظ قانونی و حقوقی حق داره که توقفی که من برای چک زدم و لغو کنه در حالی که تکلیف پرونده مشخص نشده هنوز؟ و اینکه من دوباره میتونم درخواست توقف بدم؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر قاضی دستور موقت صادر نموده باشد میتواند به درخواست متقاضی اقدام به لغو آن نماید و این موضوع خلاف نیست . همچنین تا وقتی که رای قطعی نشده باشد امکان جلب وجود ندارد .

درود بر شما، قاضی می‌توانند بر اساس مدارک موجود و نیز عدم ارائه اصل قرارداد توسط شما، اقدامات مقتضی را انجام دهید، این رفع قرار نیز بر همین اساس بوده و صحیح است.

درود
بله می توانند زیرا عدم ارائه اصل قرار داد در صورت مطالبه خوانده یا اظهار انکار و تردید موجب ابطال دادخواست می شود ضمنا امکان کارشناسی نسخه کاربنی وجود ندارد

سلام حکم جلب صرفا پس از صدور اجراییه و منقضی شدن نهلت ۳۰ روزه از تاریخ ابلاغ اجراییه صادر خواهد شد نه درمراحل رسیدگی .

با سلام
مقام قضایی بسته به دلایل و مستندات موجود در پرونده ، دستور مقتضی مبنی بر توقیف یا رفع توقیف را صادر می نماید .
چنانچه به این موضوع معترضید می توانید با دلایل و مدارک اعتراض نماید .