آیا باید به کسر از حقوق مهریه اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۷ #90767966

سلام
من طی دو عدد پرونده برایم دستور توقیف حقوق صادر شده است به شرح زیر
۱-برای چک برگشتی در تاریخ ۴/۰۶/۱۳۹۹ از دادگاه تهران
۲ - مهریه در تاریخ ۲۶/۰۶/۱۳۹۹ از دادگاه شهرستان
با توجه به این که فقط یک چهارم قابل توقیف است من به کدوم شعبه اجرای احکام باید اعتراض بزنم محل کار من تهران است و برای مهریه نامه نیابت داده نشده است و دادگاه ناظر به اجرای حکم همون شهرستان میشود
چک برگشتی تهران؟
اگر اجرای احکام قبول نکرد چکونه اعتراض بزنم که فقط یک چهارم حقوق من کم شود

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید به شعبه اجرای احکام صادر کننده حکم مهریه اعتراض کنید

با سلام
بنا بفرموده شما ، دادگاه چک که اقدام به صدور حکم نموده مقدم بر حکم محکومیت مهریه میباشد پس شما میتوانید جهت این امر به اجرای احکام شعبه صادر کننده حکم مهریه معترض و تقاضای تعدیل از پرداخت را ارایه نمایید