به خاطر فرار از‌ پرداخت دین از من شکایت کرده؛ آیا قابل اثباته؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۱ #90750347

همسر من مهریه رو از اداره اسناد رسمی اجرا گذاشتن. من مبلغی ارز خارج از کشور (یورو) داشتم که تبدیل کرده و به حساب شخص دیگری غیر از خدم واریز کردم. الان به خاطر فرار از‌ پرداخت دین از من شکایت کرده. ایا قابل اثباته؟ حسابهای بانکی داخلی من رو مسدود کرده در حالی که من گردش چندانی در حساب بانکیم نداشتم که فرار از دین باشه.

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ببینید ایشان باید ثابت کنند که شما از پرداخت مهریه سرباز میزنیدو قصد فرار از دین دارید و شما هم باید ثابت کنید که خیر نمیخواهید فرار کنید. بنابراین درخواست اعسار بدهید قاضی با توجه به شواهد و قراین موجود رای صادر میکند.

انتقال ارز بعد از درخواست مهریه ایشان بوده لذا به عنوان فرار از دین محسوب می شود

سلام
عمل شما فرار از دین به حساب می‌آید و قابل شکایت و پیگیری است.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، عمل شما مصداق فراز از دین هست

با سلام
اگر بعد از دادخواست مهریه انتقال داده باشید می تواند به علت فرار از دین از شما شکایت کند منتها اگر این مبلغ از قبل در حساب شما نبوده باشد نمی تواند اثبات کند

با سلام
بله قابل اثبات است و بهتر است مهریه را پرداخت نمایید یا اینکه اعسار خود را وابت کنید که بصورت اقساط پرداخت کنید، به هر حال دین بر ضمه ی شماست