مدت زمان تشکیل جلسه اعسار از هزینه دادرسی تا تجدیدنظر و قطعیت

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۰۰ #90717104

با سلام، اگر شخصی را بابت خودرویی که به بنده فروخته و مستحق‌للغیر درامده و ایشان را به نرخ روز محکوم کنم، چنانچه بخواهد اعتراض بزند باید ۴.۵ درصد مبلغ محکومیت را برای تجدیدنظر بپردازد و در بازه زمانی ۲۰ روز اعسار از هزینه دادرسی بده تا تشکیل جلسه اول و دوباره بعد از ۲۰ روز بخواد به رای بدوی اعسار اگر نتیجه نگرفت اعتراض بزنه، بره تجدیدنظر رسیدگی و رای قطعی بشه، چقدر زمان می‌بره؟ مدت زمان تشکیل جلسه اعسار از هزینه دادرسی با اعسار از پرداخت محکومیت تفاوتی داره؟ راهنمایی می‌فرمایید؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر نوبت هر دادگاه را تفریبا و میانگین ۶ ماه در نظر بگبرید خودتان میتوانید زمان تقریبی را محاسبه کنید ضمن اینکه اعسار از پرداخت هزینه دادرسی معمولا در ابتدای دادرسی است و اعسار ازرپرداخت محکوم به پس از صدور اجراییه است

سلام مدت زمان قابل پیش‌بینی نمی باشد و به میزان پرونده های ورودی شعبه ، شلوغی و حجم کار آنها بستگی دارد.

با سلام متاسفانه زمانبر خواهد شد و حداقل چندماه رسیدگی را طولانی تر می کند.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که این موارد اصولا قابل تعیین و تخمین نخواهند بود، چرا که علل و عوامل مختلفی در آن تاثیر دارند.

با سلام
تعیین وقت رسیدگی و مدت زمان انتظار برای آن به حجم ورودی پرونده ها بستگی دارد و در شعب متفاوت می باشد و پیش بینی دقیقی در این رابطه قابل ارائه نیست.

سلام وقت بخیر
اوقات رسیدگی در شعب با توجه به حجم پرونده های هر شعبه قابل پیش بینی نیست.

باسلام بله جلسه اعسارازهزینه دادرسی خارج ازمهلت میباشد واعسارازمحکوم به مانندسایردعاوی رسیدگی وتعیین جلسه میگردد