نفقه فرزند دختر چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۰ #90701010

با عرض سلام و وقت بخیر محبت بفرمایید نفقه فرزند دختری که به سن قانونی رسیده چقدر هستش؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میزان نفقه بنا بر شرایط اقتصادی و توسط کارشناس رسمی تعیین می شود

سلام طبق نظریه کارشناس رسمی دادگستری تعیین و اعلام می شود

بستگی به شرایط اقتصادی و اجتماعی فرد دارد و توسط کارشناس تعیین می شود

تعیین میزان نفقه پرداختی بستگی به وضعیت اقتصادی و اجتماعی مرد دارد و توسط کارشناس تعیین می گردد

با سلام
تعیین میزان نفقه بستگی به شرایط اجتماعی و خانوادگی فرد دارد و معمولا توسط کارشناس تعیین میگردد که مبلغ ثابتی نیست.
با تشکر