آیا میشه مامور ببرم منزل پدریشون برای صورتجلسه مبنی بر تهیه نکردن منزل؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸ #90676774

همسرم دو ماهه منزل رو تخلیه کرده و وسایل رو به خانه ی پدریش انتقال داده و حاضر به گرفتن خونه نمیشه نفقه ی خودمو فرزندم رو به اجرا گذاشتم که پسرم ماهی ۴۰۰ و خودم ۵۰۰ در صورتی که من ماهی همین انداره فقد پول لباسمون هست که خودم تا حالا تهیه کردم من باید چیکار کنم بهترین کار چیه تو این شرایط؟آیا میشه مامور ببرم منزل پدریشون برای صورتجلسه مبنی بر تعیه نکردن منزل و بعد بچه رو تحویلشون بدم چون تهدید کرده بلایی سرش بیاد من مقصرم. و من هدفم‌ تنها گرفتن حق و حقوقم هستش که توی این چند سال زندگی هزینه کردم‌ و در نهایت طلاق

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است با تنظیم دادخواستی بر علیه ایشان ، از دادگاه تعیین تکلیف خود را تقاضا نمایید و ایشان را ملزم به تهیه مسکن مناسب و مستقل نمایید تا در صورت عدم همکاری زوج ، دادگاه دستورات شایسته را مبذول بدارید .
موفق باشید