منو تهدید به مرگ کردن؛ آیا میتونم از این مدارک استفاده کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #90650085

با سلام حدود ده ماه پیش جر و بحثی بین مادرم و همسرم و مادر همسرم پیش میاد و بعد آنها با روشهای مختلف مادرمو اذیت میکنن که مادرم عصبی میشه و به مادر همسرم پیامک میده که تو اون پیامک از کلمه دزد استفاده می‌کنه حالا آنها بعد از ده ماه برای اینکه تحت فشار قرار بگیریم از مادرم شکایت کردن و تهدید کردن که مادرت زندانی خواهد شد و شلاق خواهد خورد، منم چند تا اسکرین شات از پیامای همسرم دارم که به اقوام دادن و توهین به مادرم کردن حتی برادر زنم در یک روز چهار بار پشت سر هم زنگ زدن و منو تهدید به مرگ کردن آیا منم میتونم از اینها استفاده کنم یا خیر؟ به نظر شما حکم مادرم چه خواهد بود؟ خیلی نگران هستم ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
«هر کس به وسیله اوراق چاپی یا خطی یا به وسیله درج در روزنامه و جراید یا نطق در مجامع یا به هر وسیله دیگر به کسی امری را صریحا نسبت دهد یا آنها را منتشر کند که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد را ثابت کند، جز در مواردی که موجب حد است، به یک ماه تا یک سال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق یا یکی از آنها حسب مورد محکوم خواهد شد.»
شما میتوانید از طریق این پیامک ها که به مادر شما توهین شده ، میتوانید اثبات نمایید که مادرتان به دلیل تحت فشار روحی و روانی بخاطر پیامک های آنان ، چنین پیامکی به ایشان ارسال نموده است .
اما برای اثبات ادعای شما مبنی بر تهدید به مرگ شما از سوی برادر خانمتان ، بایستی مدارک و در صورت عدم داشتن مدارک ، از شاهد ( در صورت داشتن ) استفاده نمایید

مطابق ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی : هرکس به هر وسیله به کسی امری را صریحا نسبت دهد یا آن‌ها را منتشر نماید که مطابق قانون آن امر جرم محسوب می‌شود و نتواند صحت آن اسناد و ادعاها را ثابت نماید جز در مواردی که موجب حد است به یک ماه تا یک سال حبس و تا (۷۴) ضربه شلاق یا یکی از آن‌ها حسب مورد محکوم خواهد شد.