آیا امکان تخلیه فوری ملک از طریق شکایت هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #90644931

باسلام.در اوایل شروع بیماری کرونا اقدام به خرید ملک نموده و با توافق و برگرداندند بخشی از مبلغ رهن قرار بر تخلیه زودتر از موعد ملک توسط مستاجر گردید و رسما ثبت گردید ولی علی رغم به پایان رسیدن موعد قرارداد بیش از ۲ ماه مستاجر حاضر به تخلیه ملک نمیباشد. و شرایط کرونا رو بهانه کرده. از انجایی که مالک عوض شده و من خودم میخوام از خانه استفاده کنم آیا امکان تخلیه فوری ملک از طریق شکایت هست؟ ایا بدون شکایت میتوانم چک تخلیه ایشان رو برای وصول یا برگشت زدن به بانک ببرم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
کادری گرامی در مورد سوال مطروحه شما موضوع مهم این است که قرارداد اجاره به پایان رسیده که اصلی ترین مساله است واگر اجاره بها هم بدهکار میباشد بیش از سه ماه که به نفع شماست ودر مورد مساله کرونا و بهانه توسط مستاجر مربوط به ماههای خرداد تا مرداد طی دستور ریاست جمهوری دستور ملی مبارزه با کرونا و پیشنهاد به قوه قضائیه میباشد که تصمیم گرفته شد دستور وحکم تخلیه تا حد امکان توسط قضات محترم صورت نگیرد که مدت این طرح هم تمام شد البته این طرح دو ماهه با شرایط همراه بود و استثنایاتی هم از قبیل نیاز شخصی موجر به ملک وغیره ...وهمچنین وتوافق با موجر در شهرهای کلان مانند تهران و کرج با ۲۵در صد افزایش میتوانید تمدید گردد در نهایت و خلاصه امر اینکه شما با در دست داشتن سند مالکیت و کارت ملی و تصویر اجاره نامه وکپی از آنها به همراه دادخواست مبنی بر عنوان خواسته دستور تخلیه فوری به دلیل انقضای قرارداد ومطالبه هزینه دادرسی ومطالبه ضرر و زیان به شورای حل اختلاف منطقه تان مراجعه کرده وظرف یک هفته پرونده ثبت میشود ودستور صادر وبه کلانتری محل جهت ابلاغ واعلام به مستاجر صادر میگردد و۴۸ ساعت مهلت جهت تخلیه داده میشود اگر انجام داد و تخلیه گرد که خوب ولی درصورت استنکاف و عدم تخلیه توسط مامورین کلانتری منزل شما تخلیه وصورتجلسه و تحویل شما میگردد واگر خساراتی را مشاهده کردید در صورتجلسه تخلیه مکتوب نمایید که بعدا بتوانید مطالبه نمایید لطفا وقت مشاوره تلفنی رزرو نمایید که دقیقتر شما را راهنمایی کنم. ونتیجه احسن را برایتان دنبال کنم ودر کمترین زمان وبا کمترین هزینه به هدف اصلی تان برسید.مرادخانی