چند متر اضافه تر شده که از من متراژ اضافه رو به قیمت روز طلب دارن، آیا این کارشون قانونی هست یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #90637764

سلام. من یه واحد پیش فروش به متراژ ۸۰ متر در سال ۹۴ خریدم که تاریخ تحویل ذکر نکردیم حالا که بعد از ۴ سال خونه امسال آماده شده چند متر اضافه تر شده که از من متراژ اضافه رو به قیمت روز طلب دارن که مبلغ زیادی میشه آیا این کارشون قانونی هست یا نه ؟ به چه ماده ای میتونم استناد کرده و شکایت کنم.ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به متن قراردادتان دارد . اگر در قرارداد پیش خرید این نکته پیش بینی شده باشد بر اساس همان توافق اقدام خواهد شد در غیر اینصورت به قیمت روز محاسبه می گردد . بهتر است با مشورت یک وکیل دادخواست الزام به تحویل مبیع و ایفای تعهد بدهید .