خریدار با قولنامه‌ای که در دست داره رفته و علیه من شکایت خلع ید کرده، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۴ #90566731

من زمینی را حدود ۳۰ سال پیش فروختم اون زمان حریم جاده ۷۵متر بوده است که در قولنامه ذکر شده زیرحریم ۷۵متری که یکی از حدود اربعه در قولنامه است سه سال پیش حریم ۳۶متر تغیر کرد من زمینی را که از حریم جاده کم شد رو ساختم حالا اون خریدار با قولنامه‌ای که در دست داره رفته و علیه من شکایت خلع ید کرد ه اگه میشه راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرور زمان نسبت به این دعوی شامل می شود و از آنجا که ملک به تصرف خریدار در آمده و چند سال میگذرد و شما هم نسبت به حدود او تصرفی نداشته اید خلع ید نسبت به شما معنی ندارد