آیا دادخواست تقاضای تایید صحت و اصالت مبایعه نامه بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۰ #90517585

باسلام و احترام
قطعاتی زمین از مالک طبق مبایعه نامه ۶۳ خریدم و نیز وکالتنامه ثبتی وکیل در حیات وصی در ممات نیز گرفتم متاسفانه مالک فوت شد و مبایعه نامه من مفقود شد چند برگ کپی از مبایعه نامه داشتم در حضور دو نفر گواه شاهد یکی از ورثه مالک با ذکر این مطلب ذیل کپی : بعلت اینکه اصل مبایعه نامه مفقود شده این کپی در حضور امضا کنندگان ذیل گواهی و بعنوان المثنی مبایعه نامه اصلی است ورثه امضا و اثر انگشت گگذاشت و دو نفر شاهد هم امضا و اثر انگشت گذاشتن اخیرا یک قطعه به اعتبار همان کپی به فردی فروختم و دادخواست الزام به سند علیه ورثه و اینجانب داد که ور جلسه دادگاه اصل مبایعه نامه را خواستار شدند بنده توصیح دادم که اصل مبایعه نامه مفقود شده لاجرم توسط یکی از ورثه متلک در حضور دو نفر گو اه اثرانگشت وامضا شده است دادگاه گفت چونکه اصل نداری قرار ابطال دادخواست صادر فرمود و نیز ارشاد شدم که با تقدیم دادخواست تقاضای تایید و اصالت مبایعه نامه را انجام دهم با دو نفر شهود حالا حکم قرار ابطال واصل شد اگر در مهلت قانونی اعتراض بزنم و شهود را به تجدیدنظر معرفی نمایم بهتر است و میشود یا اینکه دادخواست تقاضای تایید صحت و اصالت مبایعه نامه بدم همان ورثه امضا کننده انکار کرد تقاضای استکتاب دادم که موافقت نشد بنظرتان چکار کنم. با تجدید احترام -------------------بازنشسته ارتش
مرحمتا اعلام بفرمایید بی نهایت ممنون و از خداوند متعال سعادت وتندرستی جنابعالی و خانواده محترم را ارزومندم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درابتدا دادخواستی با عنوان اثبات اصالت سند مطرح نموده و رسید را جهت توقف دادرسی به پرونده اصلی تقدیم کنید

با سلام
با توجه به موارد ذکر شده بهتر است جهت اثبات اصالت سند اقدام قانونی نمایید

به نظر چنین عنوانی صحیح نمیباشد و دادخواست اثبات وقوع بیع صحیح میباشد

به نظر چنین عنوانی صحیح نمیباشد و دادخواست اثبات مالکیت میباشد

با سلام
دادخواست جداگانه ای با عنوان اثبات اصالت سند مطرح نموده و رسید آن را جهت توقف دادرسی به پرونده اصلی ارائه دهید