آیا تامین خواسته را می توان به تنهایی و بدون درج درخواست دیگری، در دفاتر خدمات قضایی ثبت کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۶۳ #90471511

سلام
بعد از مشورت حقوقی به ما گفته شد برای دریافت و بررسی پرونده پزشکی از بیمارستان می توان تامین خواسته در دفاتر خدمات قضایی ثبت کرد

(که در این حالت احتمال دستکاری پرونده توسط افراد خطاکار کمتر می شود)
ولی متاسفانه کارمند دفتر خدمات قضایی گفت نمی توانید تامین خواسته را به تنهایی ثبت کنید... و این درخواست در کنار درخواست دیگری در سامانه سخا ثبت می شود و مثالی زد که اگر خانمی مهریه اش را بخواهد اجرا بگذارد ضمن آن توقیف اموال و تامین خواسته می زند تا در صورت نیاز از اموال شوهرش توقیف شود.
لازم به ذکر است به نظر ایشان اصلا برای بررسی پرونده پزشکی که تامین خواسته نمی زنند.
ممنون میشم وکلایی که در امر وکالت عملی اقدامات انجام داده اند بنده را راهنمایی کنند. (روی کاغذ خیلی چیزها درست به نظر می رسد که در عمل اانجام نمی شود)

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تامین خواسته برای توقیف مال است اما تامین دلیل در جایی مطرح می شود که خواهان می خواهد مدارک و وضع موجود از بین نرود و از دسترس خارج نشود و نمی‌تواند منتظر سپری شدن مراحل مختلف دادرسی بماندو همچنین نیازمند تایید نظر کارشناس است.
تامین دلیل پرونده ایست که به تنهایی قابل طرح است.

ظاهرا منظور شما تامین دلیل است
بله به تنهایی می توانید درخواست بدید

شما باید تامین دلیل میدادید

عنوان خواسته را باید تامین دلیل ذکر می کردید که از طریق شورای حل اختلاف انجام می شود

به شما مشورت اشتباه دادندشما اگر میخواستین از دلایل استفاده کنید بایدتامین دلیل میخواستین

با سلام
این درخواست شما تامین خواسته نیست بلکه تامین دلیل است که در صلاحیت شواری حل اختلاف میباشد

درود
باید از طریق تامین دلیل اقدام کنید نه تامین خواسته.