درخواست ابطال مهریه زده است، در چه صورتی می شود مهریه را باطل کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۳ #90445835

با سلام من برای مهریه ام که عندالمطالبه است اقدام کرده ام شوهرم درخواست ابطال قرارداد مهریه زده است خواستم بپرسم در چه صورتی می شود قرارداد مهریه را باطل کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به محض انعقاد عقد نکاح زن مستحق نفقه میشود و زوج نمیتواند دادخواست بطلان آنرا بخواهد مگر اینکه شرایط فسخ نکاح وجود داشته باشد

مهریه تحت هیچ شرایطی قابل ابطال نمی باشد مگر در مورد فسخ یا ابطال نکاح . همچنین افزایش مهریه نیز اعتبار نداشته و باطل است .

اگه منظورتون ابطال عقده که چنین کاری امکانش تقریبا غیر ممکنه
شما اگه مطالبه مهریه کردید در جلسه دادگاه حاضر و اظهارات شوهرتون را بشنوید ببینم چه دلیلی واسه دادگاه داره