اگر به هر دلیلی نامبرده از پرداخت سود یا اصل پول ناتوان بود چگونه باید اقدام کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۵ #90435048

با سلام
بنده می خواهم مبلغی را به عنوان سرمایه در اختیار شخص حقیقی بگذارم و ایشان عنوان نمودند که در ازای آن سند ملکی را وثیقه می کنند. به عنوان مثال برای ۱۰۰ میلیون تومان چقدر ضمانت سند ملکی باید گرفته شود؟
به چه صورتی قرارداد ببندیم؟
برای دریافت سود نیاز به ضمانت جداگانه است؟
اصل سند نزد چه کسی می ماند؟
اگر به هر دلیلی نامبرده از پرداخت سود یا اصل پول ناتوان بود چگونه باید اقدام نمود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی قرارداد تنظیم کنید و ملک را نیز کارشناسی نمایید

سلام
قرارداد انعقادی باید متضمن تعهد فرد به گیرنه سرمایه به پرداخت اصل مبلغ و در صورت توافق سود ان در مواعد مقرر و مشخص بوده باشد و همچنین برای تاخیر نامبرده از پراخت مبلغ در مواعد معین باید بهتر است ضمانت اجرای و جریمه ای در نظر بگیرید و لازم به ذکر می باشد که سند به سود شما از طریق اجرای ثبت توقیف شده و اصل سند به مالک آن مسترد میشود

با سلام شما به یک متخصص جهان بستن قرارداد نیاز دارید که همه موارد فوق را با دقت و ظرافت خاصی وارد کند

شما ابتدا بایستی قراردادی را منعقد نمایید وبراساس ان سند ملک را بعنوان وثیقه با قیمت کارشناسی به ازای ۱۰۰ ملیون تومان وسود ان به مدت تعیین کنید واین اقدام از طریق دفترخانه برابر قرارداد صورت می گیرد البته جزییاتی دارد