میشه مجددا دادخواست عدم تمکین ارائه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۷ #90423615

باسلام،همسرم ۳ ساله که منزل را ترک کرده و یکبار سال ۹۸ دادخواست عدم تمکین داده ام ولی چون لوازم زیادی نتونستم تهیه کنم قاضی پرونده عدم تمکین را رد کرده ایا میشه مجددا دادخواست عدم تمکین ارائه کنم؟البته اکثر لوازم منزل را بنده خریده بودم و چون فاکتور داشتم قاضی در خصوص استرداد لوازم رای به نفع من صادر کرده آیا همین لوازمی که رای به نفع من صادر شده را می تونم بیارم داخل منزلی که قراره عدم تمکین بزنم؟آقا کلیه لوازم منزل واجب هست مهیا باشه یا اقلام بزرگ کافی هست؟ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله لذا با تهیه لوازم در حد متعارف مجددا میتوانید دادخواست عدم تمکین ارایه بدهید

سلام وقت بخیر
هرگاه زوجه تمکین نداشته باشد
می شود دوباره الزام به تمکین داد حتی اگر فردای رای باشد.

با سلام.
بله شما می‌توانید مجددا دادخواست تمکین تقدیم دادگاه کنید.
وسایل زندگی مشترک در حد عرفی و بنا به نظر کارشناس دادگستری می بایست تامین و تهیه گردد.

سلام وقت بخیر بله میتوانید مجدد دادخواست الزام به تمکین بدهید لوازم در حد عرفی میبایست مهیا باشد

با سلام
بله می توانید آن وسایل را هم بیاورید
و اگر منزلی مناسب تهیه کردین و وسایل هم در حد عرف که قابل زندگی باشد تهیه کردین می توانید مجدد الزام به تمکین اقدام کنید

یا تهیه مسکن و وسایل کامل و عرفی برای زندگی می توانید مجددا دادخواست طرح نمایید