گفتند روی صیغه نامه اجراییه صادر نمیکنند و گرفتن این مهریه از وراث از طریق اجراییات ممکن نیست، آیا درست است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۹ #90418253

برای دریافت اجراییه روی صیغه نامه دفترچه ای که توسط دفتردار رسمی عقد جاری شده و به عنوان عاقد فقط امضا (بدون مهر) با سردرفتر تماس گرفتیم.
ایشان گفتند روی صیغه نامه اجراییه صادر نمیکنند و گرفتن این مهریه از وراث (آقا فوت کردند) از طریق اجراییات ثبت ممکن نیست
آیا این موضوع درست است؟
چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت رسمی بودن دفترخانه اقدام به صدور اجراییه خواهد کرد

صدور اجرائیه تنها بر روی اسناد رسمی امکانپذیر است . صیغه نامه دارای سند رسمی قانونی نیست و صیغه نامه های موجود توسط سردفترها تنظیم شده و در حکم سند عادی میباشد .

باسلام
پس از برگ اجراییه از دفترخانه به اداره ثبت مراجعه کنید

سلام
اگر صیغه نامه سند عادی باشد بله ولی اگر سند رسمی باشد دفترخانه مکلف به صدور اجراییه است.

سلام
بله مطالبه مهریه از طریق اجراییات ثبت امکان پذیر است