شوهر زمینی داشته که برای بار اول مزایده برگزار شد بعلت فوت پدر شوهر باطل شد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۲ #90374348

درخواست مهریه از شوهر فوت کرده ، شوهر زمینی داشته که برای بار اول مزایده برگزار شد بعلت فوت پدر شوهر با اینکه انجام شده بود باطل شد

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر مالک هنگام مزایده فوت شده، باید به وراث ابلاغ شود تا در تاریخ دیگری مزایده برگزار گردد

بهتر است به اجرا مراجعه نمایید و علت ابطال را جویا شوید

باید دوباره مزایده برگزار شود

درود
درخواست کنید مزایده تجدید شود.

درود:با توجه به فوت پدر شوهرتان وسم الارث ایشان ابطال مزایده صحیح می باشد.برای بار دوم می توانید درخواست مزایده بدهید.

مزایده بابت توقیف زمین چنانچه به هر علتی باطل شود یا زمین فروخته نشود و خریداری نداشته باشد میتوانید مجددا برای بار دوم درخواست مزایده کنید تا مجدد مزایده تجدید شود

درود بر شما، بله ابطال صحیح است، لکن میتوانید از طریق مرجع اجرای مزایده مجددا درخواست تجدید مزایده نمایید.